fredag den 1. april 2011

Cambodia - heldet er vendt

Fra 'Si Phan Don' tog det kun ca. 10 minutter foer vi naaede graensen til Cambodia. Hvis det ikke var fordi man var koert over graensen, ville man ikke ane at man var naaet til et andet land: Cambodia minder til forveksling om Laos.
I Cambodia blev foerste stop for os byen 'Kratie', hvor vi blev en enkelt overnatning. Et stykke uden for Kratie findes de meget sjaeldne 'Irrawaddy' ferskvands delfiner, som lever i 'Mekong River'. I foelge 'Lonely Planet' er der kun ca. 75 'Irrawaddy' delfiner tilbage i 'Mekong River', hvorfor vi maa have vaeret fantastisk heldige: paa vores baadtur ud i 'Mekong River' saa vi nemlig mange delfiner (eller maaske var det de samme, men vi saa dem mange gange!). Fantastisk syn! Desvaerre er disse delfiner meget hurtige, og det var derfor UMULIGT at fange dem paa kamera. Men en ting er sikkert: heldet er vendt! Juhuu... Vores motorbike-saar er desuden begyndt at hele rigtig fint (takket vaere min mors mirakel-plaster), saa vi begynder efterhaanden at foele os paa toppen igen!


Camilla proever at fange delfinerne paa kameraet
Fra Kratie tog vi en mini-bus til 'Mondulkiri Province'. Denne bus var FYLDT med lokale. Og med fyldt mener jeg 'mega proppet', for i Asien er der ALTID plads til en mere. Bussen var faktisk saa fyldt med baade bagage og mennesker at bagsmaekken paa bussen ikke kunne lukke, hvorfor vores tasker blev snoerret fast for ikke at falde ud mens vi koerte.

Fyldt mini-bus
Vores bagage er heldigvis snoerret godt fast


Ingen kommentarer:

Send en kommentar