mandag den 25. april 2011

Sukhothai - de sidste 'wats' paa denne tur!

I 'Sukhothai' lejede vi cykler for at koere rundt i den gamle bydel, kaldet 'Sukhothai Historical Park'. Det var et forholdsvis lille omraade, som man sagtens kunne have udforsket til fods, men de soede Thai-cykeludlejere fik os hurtigt overtalt til at leje to fine lyseroede cykler. 

Klar parat med lyseroede cykler!
Camilla paa cykel foran 'Wat Mahathat'
'Sukhothai Historical Park' var rigtig flot vedligeholdt med masser af store 'wats', Buddhaer og stupaer. Vejret var heldigvis med os (det havde regnet rigtig meget i loebet af natten, hvorfor det ikke var saa varmt), saa Camilla overlevede hele 1,5 times wat-sightseeing! 
Efter at have set samtlige 'wats' i Cambodia og Thailand (eller det foeles i hvert fald saadan - i virkeligheden er der mange flere!!) har vi nu besluttet os for at dette var de sidste wats paa denne rejse! Her foelger billeder af de flotteste 'wats' i 'Sukhothai':
Buddha ved 'Wat Mahathat'
Kaempe Buddha ved 'Wat Mahathat'
Camilla beder til Buddha ved at taende roegelse
Bemaerk guld-neglelakken paa denne fine Buddha
Camilla og jeg ved 'Wat Chana Songkhram'
Ren idyl ved 'Wat Sa Si'
Vi er nu taget videre op gennem Nordthailand til byen 'Chiang Mai', hvor den staar paa lidt mere action-praegede ting; bl.a. 'Cooking Class', 'Zip-line-tur' gennem junglen og 'Night Safari' i den lokale dyrepark - fortsaettelse foelger...

Ingen kommentarer:

Send en kommentar