onsdag den 13. april 2011

Flotte naturoplevelser i Koh Kong

Efter en kort bustur (ca. 5 timers koersel) naaede vi den lille by 'Koh Kong'. Eller by er maaske saa meget sagt - Koh Kong er mest af alt et stort naturomraade med masser af skov, strand og bjerge.
Vi tilbragte vores ene dag i Koh Kong paa at besoege 'Mangrove Forrest', 'Ta Tai Waterfall' (ja, endnu et vandfald!) og 'Chamyeam Beach'.
Det mest imponerende var helt klart 'Mangrove Forrest', som var en stor skov med traeer, hvor roedderne stak langt op over skovbunden/vandet (under regntid er disse roedder fuldstaendig daekket af vand). Det var virkelig flot og meget anderledes end alt hvad vi tidligere har set, saa det var bestemt et besoeg vaerd!

Camilla ved indgangen til 'Mangrove Forrest'
Kaempe roedder
Mette ved 'Mangrove'-trae
Vandfaldet var desvaerre ikke noget saerligt (det mindede meget om dem vi tidligere har set), men vi fik os en dejlig dukkert i den naturlige pool, hvilket var haardt tiltraengt eftersom temperaturen nok har rundet de 35 grader.

'Ta Tai Waterfall'
Afkoelende dukkert ved vandfaldet
Turen blev afsluttet med maner paa en af de flotteste strande jeg laenge har set. Den var noget for sig, fordi Camilla og jeg var de eneste paa hele stranden, hvilket var virkelig skoent efter en uge paa den mest turistede strand i Cambodia (Sihanoukville). Her spiste vi i oevrigt ogsaa de bedste hvidloegsmarinerede kaempe-rejser jeg laenge har faaet. Mums! Endnu en gang fest i min mund.

'Chamyeam Beach'. Palle alene i verden
Mmm... Kaempe-rejer
Efter ankomsten til 'Koh Kong' fandt vi ud af at man ikke kan tage nogen direkte busser herfra og til 'Siem Reap', som er vores naeste (og sidste) stop i Cambodia inden turen gaar til Thailand. Derfor er vi nu taget tilbage til hovedstaden 'Phnom Penh' og tager en natbus videre til 'Siem Reap' om et par timer.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar