onsdag den 30. marts 2011

Si Phan Don - ren afslapning!

I foelge 'Lonely Planet' bliver stemningen mere og mere afslappet jo laengere syd paa man kommer i Laos, og netop som jeg troede at det ikke kunne blive mere afslappet, naaede vi 'Si Phan Don', som er en masse oeer i 'Mekong River'. 'Si Phan Don' betyder 'De fire tusinder oeer', og er et af de sydligste punkter man kan komme i Laos (der er dog kun 4000 oeer, hvis man taeller alle de smaa ubeboede oeer, der fremkommer under 'dry season' med). Vi valgte at bosaette os paa en af de lidt stoerre oeer kaldet 'Don Det', hvor vi boede i en fin lille bungalow. Stemningen her var saa afslappet at jeg flere gange troede jeg skulle falde i soevn ;-)
Foerste dag i 'Si Phan Don' brugte vi paa at cykle fra 'Don Det' til en anden oe kaldet 'Don Khon', hvor vi saa flere flotte vandfald. Der var desvaerre for meget stroem til at man kunne bade, saa vi noejedes med at nyde udsigten.

'Cykelmyggen' Mette
Vandfald
Mange vandfald samlet et sted
Min nye ven. Vi leger med Camillas kamera
Anden dagen stod paa ren afslapning med masser af bog-laesning i haengekoejer og en lille 'tubing-tur' (denne gang uden alkohol!) rundt i oehavet/'Mekong River'.

Camilla slapper af i haengekoejen ved vores bungalow

Ingen kommentarer:

Send en kommentar