søndag den 22. maj 2011

Koh Phi Phi - masser af 'postkortbilleder'

Den er god nok; 'Koh Phi Phi' er taetpakket med smukke lange hvide sandstrande! Vores foerste dag paa oeen fik dog en noget skidt start: det regnede saa meget at vores sejludflugt blev udskudt til dagen efter (det er blevet regntid i Thailand - noget man ellers ikke laegger maerke til, da solen hele tiden skinner fra en skyfri himmel). Derfor maatte vi finde paa andre ting at tage os til. Vi besluttede os derfor for at besoege oeens 'viewpoints', hvorfra man kan se til 'Loh Dalum Bay' og 'Ton Sai Bay'. Paa toppen var der et fotografi taget fra 'viewpoint'et' efter den store tsunami havde ramt oeen. Meget skraemmende, men samtidig flot at se hvor de har faaet genopbygget alting. Overalt paa oeen er der desuden masser af skilte, som angiver evakueringsruter i tilfaelde af en ny tsunami.

Udsigten over 'Loh Dalum Bay' og 'Ton Sai Bay'
Fotografi taget efter tsunamien havde ramt oeen
Tsunami-advarsel
Efter turen til 'viewpoint' valgte Svavar og jeg at leje en kajak i en times tid. Her sejlede vi blot lidt rundt og kom tilfaeldigvis forbi 'Monkey Beach', som er en af topattraktionerne paa 'Koh Phi Phi'. Og ikke nok med at have fundet oeen helt tildfaeldigt - vi saa oven i koebet aber paa oeen (maaske heraf navnet 'Monkey Beach'?)!

Kajak-teamet
'Monkey Beach'
Trip, trap, traesko
Dagen efter var vi alle tre paa tur igen (og vejret var denne gang med os - sol, sol og atter sol!). Vi sejlede rundt til alle de stoerste attraktioner paa og omkring 'Koh Phi Phi'. Derudover fik vi snorklet en del, hvor vi saa og tog billeder af (takket vaere mit undervandskamera) en masse flotte og farverige fisk.

Flotte gule fisk
Og blaa fisk
Undervands-sjov
Fisken kysser mig paa kinden
De flotteste stop paa turen var uden tvivl 'Bamboo Island', 'Pileh Lagoon' og 'Maya Bay'.
'Bamboo Island' havde den smukkeste hvide sandstrand med det fineste sand og det klareste vand. Og bedst af alt, saa var der ikke saerlig mange turister her! Det blev til en del 'postkort'-billeder paa denne oe.

'Bamboo Island'
Palle alene i verden
'Pileh Lagoon' var en smuk smuk smuk lagune omgivet af store klippevaegge. Der er ikke saa meget at sige om dette sted, tror billederne taler for sig selv. 

'Pileh Lagoon'
Svavar tager billeder af de flotte omgivelser
Smukke klipper omkranser lagunen
Camilla tager sig en dukkert i lagunens klare vand
'Maya Bay' var noget af et turistmaal. Det er nemlig her optagelserne til filmen 'The Beach' har fundet sted, hvorfor alle selvfoelgelig gerne vil opleve den smukke strand fra filmen. Det var ogsaa rigtig, rigtig flot, men den smukke udsigt blev lidt spoleret af de mange mennesker og baade overalt. Vi moedte desvaerre ikke Leonardo DiCaprio :-(

'Vejen' til 'Maya Bay'
'Maya Bay'
'The Beach' - men hvor er DiCaprio..?
Ingen DiCaprio - kun masser af turister!
Det blev desuden til hele 3 (ud af 3) flotte solnedgange mens vi var paa 'Koh Phi Phi'. Her taler billederne vist ogsaa for sig selv.

Solnedgang 1. dag
Solnedgang 2. dag
Solnedgang 3. dag
I morgen gaar turen videre syd paa med faerge og bus til et helt nyt land: Malaysia, naermere bestemt oeen 'Penang Island' - Juhuu...! 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar