onsdag den 4. maj 2011

Endelig ejeren af et thailandsk visum!

Fra 'Udon Thani' gik turen hurtigt videre til graense-byen 'Nong Khai', hvor vi blev en enkelt overnatning. Denne by var egentlig meget hyggelig, men i loebet af busturen var Camilla blevet syg, hvorfor hun maatte blive i sengen paa hotellet. Samtidig var det et forfaerdelig regnvejr, som ikke opfordrede til at vaere ude, hvorfor jeg tilbragte det meste af tiden med at laese boeger paa hotellets bambus-tildaekkede restaurant.

Regnvejr ved hotellet i 'Nong Khai'
Dagen efter gik turen til hovedstaden i Laos 'Vientiane'. Her maatte vi foerst betale 30 dollars for at faa et nyt visum til Laos, og herefter hele 600 kr. for at faa vores laengeventede thailandske visum!! Og som om det ikke var nok, saa blev vi noedt til at vente 4 dage foerend vores thailandske visum var klar. Fire dage virker maaske ikke som saerlig lang tid, men i en by som Vientiane (som vi jo allerede har oplevet, og set alt hvad der er vaerd at se) er det virkelig lang tid! Oven i dette fortsatte Camillas sygdom, saa hun maatte bruge det meste tid paa hotelvaerelset... Oev! Jeg brugte tiden paa 'Talat Sao Market' og i 'The Vientiane Swimming Pool', hvor jeg fik solbadet og svoemmet et par kilometer hver dag i det fine 25m bassin.

'Talat Sao Market'
Hmm... Maaske jeg kan faa en plads paa Laos' svoemme-landshold?
Av, oemme arme! Formen er ikke hvad den har vaeret
Det kostede blod, sved og taarer (naesten) samt 600 dk kr. (vanvittigt!), men vi er nu de lykkelige indehavere af to stk. thai-visum, hvorfor turen i aften atter gaar mod Bangkok i bus.

Jubiii... Thailandsk visum i VORES pas!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar