lørdag den 12. februar 2011

Mekong Delta

Fra Saigon af tog vi paa en 2-dages tur ud til Mekong Delta (Mekong River er floden, der loeber gennem Vietnam, Cambodia, Thailand, Laos og Kina).
Paa vores forskellige baadture paa Mekong Delta besoegte vi flere forskellige lokale plantager, bl.a. honningplantager, kokusplantager og flere forskellige frugtplantager. Turen boed desuden paa sejltur paa vietnamesisk stil med fine smaa baade (roet af to smaa vietnamesere) med fine viatnamesiske hatte til laans.

Vitnamesisk Mette

Baad-kaos paa Mekong Delta

Derudover besoegte vi det beroemte 'Floating Market', hvor al handel foregaar i de mange baade ude paa floden. Hver baad havde her sin helt egen specialitet, som de handlede med: der var f.eks. en ananas-baad, en graeskar-baad, en loeg-baad... 

Graeskar-baad
Ananas-baad
Udskaaret ananas fra ananas-baaden. Mums!

"Floating Market"
Vi er nu taget lidt laengere op nord paa i Vietnam, til strand-byen Nha Trang. Det er her Camillas foraeldre kommer og besoeger os om et par dage. Nha Trang bliver derfor vores hjem de naeste to uger. Her er ikke saa mange sevaerdigheder, men til gengaeld er der baade sol, strand og masser af barer, saa vi skal nok faa tiden til at gaa :-) Det er faktisk ogsaa meget rart at have en base for en stund, uden at skulle taenke paa at skulle videre (jeg har for foerste gang paa denne rejse pakket min rygsaek ud). 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar