søndag den 19. juni 2011

Pulau Pangkor - fra abeparadis til menneskeparadis

Paa oeen 'Pangkor' stod den paa ren afslapning med sol, strand og masser af boglaesning!

Camilla travlt optaget af sin bog
Oeen er kendt som 'solskinsoeen' og i 'Lonely Planet' staar der ligefrem at solen ALTID skinner paa 'Pulau Pangkor', selv naar det regner alle andre steder i Malaysia (maaske det er Malaysias udgave af Bornholm..?). Vi kan kun bekraefte denne paastand; det var nemlig kun godt vejr mens vi befandt os paa oeen. Heldigvis! (fristes man til at sige...), her er nemlig ikke andet at lave end at tage paa stranden. Men det var ganske fint for os, som netop var kommet til oeen for at faa den sidste malaysiske sol og strand inden den staar paa storby (laes: shopping) og derefter hjemrejse. Vi havde oven i koebet hele stranden for os selv. Der er nemlig ikke mange turister paa 'Pulau Pangkor', hvilket var dejligt befriende! Kun om morgenen og om aftenen (naar der ikke var sol) kom de lokale til stranden for at bade, hvorfor vi altsaa naermest var de eneste mennesker paa stranden om dagen (jeg tror de lokale synes vi er sindssyge naar vi ligger og 'steger' i solen!). 

Juhuu..! Jeg bliver aldrig for gammel til at gynge
Vi havde 'Coral Bay' helt for os selv
Masser af (sol-) badning
Og en lille smule vandsport...
En stor del af 'Pulau Pangkor' er desuden skov, hvilket har resulteret i et rigt dyreliv. Vi var saa heldige baade at se vilde aber og 'Hornbill'-fugle (Malaysias nationalfugl) flere gange.

Nysgerrige aber stiller op til fotografering
'Hornbill'-fugle
Derudover havde 'Pulau Pangkor' de mest fantastiske solnedgange (som dog stadig ikke slaar solnedgangene hos Momse ved Vesterhavet...).

Foerste aften
Anden aften
Tredje aften

Ingen kommentarer:

Send en kommentar