søndag den 23. januar 2011

Jeg er fan af Hong Kong

Overalt i Hong Kong kan man finde foelgende fire ting: 1. Mennesker, 2. Shoppingcentre, 3. 'Slikbutikker' med alverdens toerret koed, 4. Taarnhoeje lejlighedskomplekser (alle menneskerne skal jo bo et sted...).

De seneste dage har vi oplevet en del. Vi har bl.a. besoegt flere forskellige gademarkeder, her i blandt 'Temple Street Night Market' i Kowloon og 'Ladies Market' i Mong Kok. Bydelen Mong Kok viste sig at vaere en oplevelse i sig selv; aldrig har jeg set saa mange mennesker samlet paa et sted! Det har dog ogsaa vist sig at vi er en attraktion for kineserne med vores 'golden hair', som de siger :-) Paa disse markeder kan man faa ALT lige fra billige kopi-solbriller til et stort udvalg af dildoer (troede slet ikke at Kina var saa frisindet..?).


Menneskehav i Mong Kok


Derudover har vi vaeret paa sejltur med en meget kinesisk sejlbaad. Her var der et fantastisk udsyn til baade Hong Kong Island og Kowloon. Det var dog en noget kold fornoejelse - selv om det var flot.


Baaden 'Dukling'


I dag besoegte vi 'Ocean Park', som ligger et par kilometer fra centrum. Parken var en sjov blanding af en slags zoologisk have og forlystelsespark. Her oplevede vi baade pandaer og delfin-show, hvilket saerligt Camilla var stor fan af.


Panda


Her de sidste dage er jeg begyndt at synes mere og mere om Hong Kong. Da vi ankom foeste dag og var dybt fortvivlede over at vi ikke kunne finde vej, taenkte jeg at det ville blive lange fire dage, men nu er jeg faktisk lidt trist over allerede at skulle forlade byen. I morgen/nat flyver vi nemlig til Manila paa Filippinerne; vi ser dog frem til at komme til lidt varmere himmelstroej. 

Kaerlighed i Kina

Ingen kommentarer:

Send en kommentar