fredag den 21. januar 2011

Hello Hong Kong!!

Det er ikke for sjov naar man siger at Kina er et af de mest taetbefolkede lande; der er mennesker overalt (!), og man foeler sig som en lille myre i en kaempe myretue, naar man gaar rundt paa gaden. Folk er dog virkelig flinke og hjaelpsomme, og kommer os til undsaetning foer vi overhovedet har skaenket det en tanke at vi har brug for hjealp.

Byen er delt i to vidt forskellige dele; den ene bydel (kaldet Kowloon), hvor vi bor, bestaar primaert af gamle templer og bygninger i traditionel kinesisk byggestil, mens den anden bydel (kaldet Hong Kong Island) bestaar af hoeje taetbebyggede skyskrabere i New Yorker-stil.

I dag besoegte vi Victoria Peak, som er et af de hoejste steder i Hong Kong, hvorfor der var det mest fantastiske udsyn over hele byen.

Victoria Peak med udsigt over Hong Kong Island


Vejret er godt. Solen skinner og der er ca. 15 grader, saa det er lunt uden at vaere alt for varmt. Meget foraars-agtigt.

Vi har det altsaa rigtig godt, og foeler allerede at vi har laert Hong Kong lidt bedre at kende - saa Mor og Far: Ingen grund til bekymring!

Hong Kong by night

1 kommentar:

  1. Kære mette.

    Godt at høre nyt fra jer. Tak for gaven: høretelefoner og en roman af Peter Høeg. Hilsner også fra mormor. Kh. Far kaspar

    SvarSlet